perjantai 30. tammikuuta 2015

Kuukauden kestäneen kuntopiiritreenin tulokset senteissä.

Nyt kun on saatu kaikki vanhat postaukset edellisestä blogista siirrettyä, voisin kertoa treenituloksistani. Olen siis kuukauden verran käynyt Kisahallilla kuuden muun ihmisen kanssa treenaamassa 2x viikossa kuntopiirinomaisesti lihaskuntoa, sekä kestävyyskuntoa. Treenit tapahtuivat oman kehon painolla ja jokainen pystyi suorittamaan liikkeet, ellei sitten ollut esim. selkävammoja tai muita rajoittavia kipuiluita.

Liikesarjat olivat monipuolisia ja vaikeutuivat aina viikkojen edetessä. Viimeisenä päivänä eli tämän viikon keskiviikkona oli kuntotesti, mihin en valitettavasti päässyt, sillä alaselkäni lihakset löivät totaaliseen jumitukseen. Sen siitä saa kun edellisenä päivänä käy tekemässä maastavetoja…

No, mittasin kuitenkin vyötärönympärykseni, lantionympärykseni sekä reidenympäryksen ennen treenikuukauden alkua ja tänään aamulla tein samaiset mittaukset. Otetaan huomioon vielä se, että salilla olen ahkeroinut tuohon lisäksi n. 3-4 kertaa viikossa. Yksi tulos hämmästytti itseni sillä vyötärönympärys oli kaventunut kokonaiset 5 cm!!! Reidestä ja lantiolta hävisi 1cm, mutta on sekin parempi kun ei mitään.

Paino on pysynyt tiukasti samassa, mutta ehkäpä kehonkoostumukseen on tullut muutosta. Ainakin toivon niin. Uuden ruokavalion myötä aineenvaihdunta on selkeästi vauhdittunut ja näläntunne herännyt jostain talviunien sopukoista. Tavoitteisiin päästään hitaasti ja varmasti!

Tsemppiä kaikille urheilun saralle ja viettäkää mukava viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti