tiistai 24. helmikuuta 2015

Yllätyskassi.

Saatiin tänään vieraita Tukholmasta. Miesystäväni veljen perhe tuli vierailulle ja he toivat mukanaan kassin Tampereella asuvalta äidiltään.

Huhhuh, saanen kertoa että ei ollut mikään pikkuinen ruokakassi kyseessä. Ikeakassillinen täyteen ahdettuna ruokaa ja mehuja! Itsetehtyä omenamehua, puolukkamehua, hapankaalia, pelmenejä, juustoja, kinkuja, pierog:a, omenoita, appelsiineja, kuhaa, vadelmia, herkkutatteja, mustikoita, mansikoita ja mansikkahilloa, kaalikääryleitä -you name it!





Ei tuu vähään aikaan nälkä kun nuo saa tuhotuksi. Yksi ongelma tuossa piilee ja se on tila. On meinaan jääkaappi nyt pikkaisen täynnä…





Saavuttuani Lapista takaisin on iloisen ja virkeän mielen tilalle tullut järkyttävä väsymys. Miten voi pieni ihmislapsi nukkua kevyesti 12-tuntia joka yö ja siltikin olla väsynyt? Tilannetta ei auta yhtään ikkunasta ulos tiirailu, kun silmiin osuvat vain harmaan eri sävyt. Onneksi salilla käynti piristää aina kun sinne saa raahauduttua. Eilen oli lepopäivä kun vetäsin lauantaina ja sunnuntaina sen verran mojovat treenit, että koivet ja kädet saivat kyytiä. Kävelyllä olin sentään illalla.

On myös mukava kuulla kuinka selästäni ja vatsastani huomaa tuloksia syntyneen. En kyllä itse näe niitä juurikaan, mutta uskon kyllä kun sanotaan! Ainakaan vaakalukemat eivät ole liikkuneet suuntaan tai toiseen.

Taidanpa käydä pelmenien kimppuun! Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti